Main Page Sitemap

Manual de limba engleza pdf


Manual de limba engleza pdf

Prin intermediul componentei online a acestui curs, profesorul poare urmari indeaproape progresul cursantului si poate hotari astfel cand este cazul sa ofere sprijin la nivel de grupa sau la nivel individual.
Testele de progres sunt completate online in functie de programul cursantului si un feedback detaliat este furnizat imediat in mod automat. Lucrarile scrise in baza carora cursantii sunt evaluati sunt incarcate pe platforma online pentru a fi corectate de catre profesor care va oferi sfaturi.
Oficial te-ai inscris la alerta zilnica. Acum aloca-ti cateva secunde pentru a finaliza crearea contului. Apelativ - Domn Doamna Nume si prenume E-mail. Parola Telefon Data nasterii.
Control sporit asupra procesului de invatare si personalizarea acestuia. Munca suplimentara este esentiala pentru consolidarea si aprofundarea notiunilor studiate in clasa, insa verificarea acesteia in timpul sedintelor de catre profesor diminueaza timpul acordat altor activitati si nu ofera profesorului o perspectiva clara asupra nevoilor individuale.
Alege limba: Romana Engleza Maghiara Franceza Rusa Greaca Italiana Spaniola Portugheza Turca).
Pretul unui curs este de 780 RON. Plata se poate face, la sediul British Council Iasi, in numerar (lei) sau cu card de credit/debit, sau prin transfer bancar. In cazul in care doriti sa efectuati plata prin transfer bancar va rugam sa contactati Echipa de.
Adly Aeon Agusta Ajs Aprilia Bahus Bajaj. Baotin Barossa Benelli Beta Bmw Bombardier Bsa. Buell Bultaco Cagiva Conti CZ Dempsey Derbi. Diverse Dkw Dnepr Douglas Ducati Gasgas Gilera. Harley-Davidson Honda Husaberg Husqvarna Hyosung Ij Jawa.
Ultima actualizare.
Pentru a va inscrie la curs este nevoie sa sustineti mai intai testul de nivel, ce va avea loc sambata, 12 mai, intre 08.30 si 16.30. Va puteti programa pentru un test de nivel accesand ml.
Nu se vor mai sustine teste in clasa. Este stiut faptul ca testarea este necesara intrucat reprezinta o dovada a progresului pentru cursant si un instrument de evaluare pentru profesor, insa limiteza timpul acordat altor activitati interactive.
Materia predata in cadrul sedintelor de curs online completeaza informatia din manual si este disponibila oricand pentru cursant. Utilizarea mai eficienta a timpului din cadrul sedintelor de curs. Activitati online bine concepute care suplimenteaza si aprofundeaza materia studiata la curs facand posibila axarea la cursurile.
393
Sitemap